daikin larisa klimatismos

Εταιρία: CENTRALCOOOL Ψυκτικά - Ανταλλακτικά

Περιγραφή: Η εταιρεία "CENTRALCOOL"  εμφανίστηκε στην αγορά τις ΛΑΡΙΣΑΣ το Μάρτιο του 1992. Στα πρώτα της βήματα δραστηριοποιήθηκε στο χώρο των ανταλλακτικών Οικιακών Συσκευών.τις αρχές τις νέας χιλιετίας , έχοντας πλέον μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό εισέρχεται δυναμικά στην διάθεση ανταλλακτικών που αφορά εφαρμογές για επαγγελματικά ψυγεία ) καθώς και για θαλάμους βιομηχανικής ψύξεως.
Συγχρόνως επισκέπτεται εκθέσεις του εξωτερικού και συνάπτει συνεργασίες - συμφωνίες με τις μεγαλύτερες εταιρίες του είδους για διανομή των προϊόντων τους.

Υπηρεσίες: Ανάπτυξη ηλεκτρονικού καταστήματα - Migration Content

Τεχνολογίες: HTML, CSS, HTML, PHP, MySQL, XML

 

 

social media διαχείρηση Λάρισα Καρδίτσα Βόλος Τρίκαλα, ιστοσελίδες λΑΡΙΣΑ - ISTOSELIDA LARISA

daikin larisa klimatismos

Εταιρία: Φυτώρια Χατζηδάκης  - Λάρισα

Περιγραφή: Tα φυτώρια Χατζηδάκη παράγουν εμβολιασμένα δενδρύλλια με άψογη ποιότητα και προσοχή προσπαθώντας να βελτιοποιήσουν την ανθεκτικότητα και την παραγωγικότητα των δέντρων.

Υπηρεσίες: Ανάπτυξη εταιρικής ιστοσελίδας | Σχεδιασμός Λογοτύπου

Τεχνολογίες: HTML, CSS, HTML, PHP, MySQL, XML

 

 

social media διαχείρηση Λάρισα Καρδίτσα Βόλος Τρίκαλα, ιστοσελίδες λΑΡΙΣΑ - ISTOSELIDA LARISA

daikin larisa klimatismos

Εταιρία: Έπιπλο VELTION | ΣΚΑΝΤΖΟΥΡΗ - ΤΣΙΟΤΙΝΟΣ  - Λάρισα

Περιγραφή: Με παράδοση στην κατασκευή επίπλων, η εταιρεία VELTION ξεκίνησε ως μία μικρή οικογενειακή επιχείρηση στις αρχές της δεκαετίας του ’70 από τον Ηλία Τσιοτινό και τον Κώστα Σκαντζούρη, τεχνίτες με ιδιαίτερη αγάπη για το χειροποίητο έπιπλο.

Υπηρεσίες: Ανάπτυξη εταιρικής ιστοσελίδας

Τεχνολογίες: HTML, CSS, HTML, PHP, MySQL, XML

 

 

social media διαχείρηση Λάρισα Καρδίτσα Βόλος Τρίκαλα, ιστοσελίδες λΑΡΙΣΑ - ISTOSELIDA LARISA

tmima viologias larisa istoselida

 

Το προτεινόμενο έργο σχεδιάστηκε λαμβάνοντας υπόψη τις προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπίσει η ελληνική ιχθυοκαλιέργεια ώστε αφενός να εξασφαλίσει τη βιωσιμότητα της απαλλαγμένη από εξαρτήσεις που την κάνουν ευάλωτη σε παγκόσμιες ανατροπές στη διαθεσιμότητα ιχθυαλεύρων και ιχθυελαίων και αφετέρου να μειώσει το οικολογικό αποτύπωμα των προϊόντων της..

Ο κύριος στόχος της πρότασης είναι να τεθεί σε εφαρμογή ένα καινοτόμο σύστημα γενετικής επιλογής τσιπούρας για την επιλογή ατόμων με υψηλό ρυθμό μετατρεψιμότητας ιχθυοτροφών με υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές πρώτες ύλες.

διαφίμηση internet λαρισα, καταστημα ηλεκτρονικο, faceboo google ads larisa

daikin larisa klimatismos

Art Studio - Dinos Sapounas

Art Studio is a full time professional catering to the commercial and wedding fields of photography and cinematography. Studio Art has photographed and videotaped thousands of cherished events throughout the Greece; destination events are also available on certain dates.

Studio Art’s work has been published in magazines, ads, editorial and for corporate clients. Studio Art shoots and videos projects on local, regional and national levels for clients based all over the Greece. Our devotion to quality and customer service matches the importance of your special day. You and your family will feel like you are part of ours. Our philosophy is to be one of the best in our job.

 ιστοσελίδες λΑΡΙΣΑ - ISTOSELIDA LARISA

kleidras larisa

Κλειδαράς Λάρισα 24 ώρες

Ο κύριος Κώστας Μπούσιος με εμπειρία πάνω απο 10 χρόνια είναι αδειούχος κλειδαράς απο την Ελληνική Αστυνομία και σας εξυπηρετεί άμεσα 24ωρες το 24ωρο χωρίς ζημιές για οτι πρόβλημα και αν αντιμετωπήσετε με την κλειδαριά του σπιτιού ή του αυτοκινητού σας ή και οποιοδήποτε πρόβλημα με την πόρτα σας στη Λάρισα

κατασκευή επαγγελματικής ιστοσελίδας Λάρισα, διαφημιση facebook internet google larisa

daikin larisa klimatismos

Η εταιρία CENTRAL COOL   ιδρύθηκε το 1992 και δραστηριοποιείτε στην εισαγωγή – εμπόριο ανταλλακτικών οικιακών & επαγγελματικών συσκευών καθώς και στο εμπόριο ψυκτικών μηχανημάτων και ανταλλακτικών.

Mε πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων και με πελατολόγιο που βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό, η εταιρία μας εισέρχεται δυναμικά και στον χώρο του κλιματισμού και τις επαγγελματικής ψύξης υπο’ την ομπρέλα τις μεγαλύτερης εταιρίας του είδους τις DAIKIN HELLAS.

 

aristeidis zimpis orthpedikos

Αριστείδης Ζιμπής - Ορθοπαιδικός Χειρουργός

Εδώ μπορείτε να βρείτε πληροφορίες για το ιατρείο μας, τα είδη των τραυματισμών που μπορούμε να θεραπεύσουμε με συντηρητικές και χειρουργικές μεθόδους, άρθρα και διαλέξεις που έχει παρουσιάσει ο ιατρός, καθώς και θέματα που αφορούν το ιατρείο και νέα από τον ιατρικό κόσμο.

Το Ιατρείο έχει την έναρξη του τον Φεβρουάριο του 2008. Παρέχονται υπηρεσίες που καλύπτουν όλο το εύρος της ορθοπαιδικής με μία ιδιαίτερη έμφαση στις παθήσεις σπονδυλικής στήλης

greek stock

Η εταιρεία «Greek Stock» δημιουργήθηκε από ανθρώπους με πολύ μεγάλη εμπειρία στο πεδίο της διαχείρισης, πώλησης και εξαγωγής εμπορευμάτων που εντάσσονται στην κατηγορία του στοκ (παλιότερες σεζόν, τέλη σειρών, υπόλοιπα παραγγελιών, ακυρωμένες παραγγελίες κλπ). Ακριβώς με αυτή την εμπειρία εργασίας σε πολυεθνικές εταιρείες στο εξωτερικό, αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μια εταιρεία που θα προσφέρει αυτές τις λύσεις σε ελληνικές εταιρείες στον τομέα της ένδυσης, υπόδησης, αξεσουάρ, ντεκόρ.

 

 

 

 

σελιδες στο ιντερνετ επαγγλεματικές και οικονομικά, Καρδίτσα, Βόλος, ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ - facebook larisa, google larisa. ΛΑΡΙΣΑ ELASSONA ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ- SEO LARISA - FACEBOOK

fotografia larisa

Το STUDIO P.S.V. με πολυετή πείρα και ευρύ φάσμα εργασιών δραστηριοποιείται μέχρι και σήμερα γύρω από την φωτογραφία, το video και τον ήχο, αναλαμβάνει την φωτογράφιση κοινωνικών εκδηλώσεων, διαφημίσεων και στουντιακών φωτογραφιών, την βιντεοσκόπηση κοινωνικών εκδηλώσεων, την ψηφιακή επεξεργασία video, την παραγωγή τηλεοπτικών spots, την ηχητική κάλυψη και την επεξεργασία ήχου κοινωνικών εκδηλώσεων κ.α..

 

 

 

 

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ - facebook larisa, google diafimisi larisa. ΛΑΡΙΣΑ ELASSONA ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ- SEO LARISA - FACEBOOK DIAFIMISTIKA LARISA - KAMPANIES GOOGLE LARISA TRIKALA VOLOS

alfaindoor portes

H ALFA iNDOOR σχεδιάζει πόρτες εσωτερικού χώρου…  αποτελεί μέλος του ομίλου της ALFA WOOD, ενός από τους πλέον καταξιωμένους ομίλους προϊόντων ξυλείας στην Ευρώπη. Έχοντας ως όραμα την παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας, ενσωματώνουμε όλες τις καινοτομίες και τις τεχνολογικές εξελίξεις ώστε να μπορεί ο κάθε καταναλωτής να απολαμβάνει αγορές χωρίς κανέναν συμβιβασμό.

 

facebook internet diafimisi larisa - συνεργατης google facebook λαρισα διαφημιστικα βολος trikala karditsa internet ιστοσελιδες

 

 

 

websites ΛΑΡΙΣΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ - SEO LARISA - marketing itnernet FACEBOOK DIAFIMISTIKA LARISA - KAMPANIES GOOGLE LARISA TRIKALA VOLOS ELASSONA

ψυκτικά - κλιματισμός λαρισα

Mε πολύχρονη εμπειρία στον τομέα των πωλήσεων η εταριία CENTRALCOOL και με πελατολόγιο που βρίσκεται σε όλη την Ελλάδα καθώς και στο εξωτερικό, η εταιρία μας εισέρχεται δυναμικά και στον χώρο του κλιματισμού και τις επαγγελματικής ψύξης υπο’ την ομπρέλα τις μεγαλύτερης εταιρίας του είδους τις DAIKIN HELLAS. Από το 2012 η DAIKIN HELLAS μας εμπιστευτικέ και μας συμπεριέλαβε στο επίσημο δίκτυο τις σαν DLUE DEALER στην επαγγελματική ψύξη. Βαδίζοντας προς το μέλλον η CentralCool – ΑΣΤ.ΒΛΑΧΟΣΤΕΡΓΙΟΣ είναι σε θέση να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες και μοναδικά προϊόντα σε συνεργασία με μια μεγάλη εταιρία όπως η DAIKIN HELLAS χτίζοντας σχέσεις ζωής και εμπιστοσύνης με τους πελάτες της. 

 

 

 

 

websites ΛΑΡΙΣΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ - SEO LARISA - marketing itnernet FACEBOOK DIAFIMISTIKA LARISA - KAMPANIES GOOGLE LARISA TRIKALA VOLOS ELASSONA

agathon didaktorika

Ο οργανισμός «ἀγαθόν» προωθεί και συντονίζει συνεργασίες σε ερευνητικά και εκπαιδευτικά διακρατικά προγράμματα, μεταξύ Ιταλικών, Ισπανικών και Ελληνικών Πανεπιστημίων και ερευνητικών κέντρων. Προτείνει σε απόφοιτους Ελληνικών Πανεπιστημίων, έγκυρα Μεταπτυχιακά και Διδακτορικά Προγράμματα σπουδών, με άμεση ανταπόκριση στην Ευρωπαϊκή αγορά εργασίας.

 

 

 

 

websites ΛΑΡΙΣΑ - ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ - SEO LARISA - marketing itnernet FACEBOOK DIAFIMISTIKA LARISA - KAMPANIES GOOGLE LARISA TRIKALA VOLOS ELASSONA

pichoco pizza

Λαχταριστή ζύμη ημέρας μοναδικά φτιαγμένη μόνο για το pichoco, χωρίς συντηρητικά, μόνο από αγνά υλικά, σε συνταγή απόλυτα προσαρμοσμένη για μια σοκολατένια απόλαυση.

Το pichoco είναι η απόλυτη pizza με βάση την μοναδική ζύμη της με καραμελωμένη σοκολάτα και σώμα ρευστή σοκολάτα με σύνθεση από άπειρους σοκολατένιους και μη πειρασμούς, όσους μπορεί να χωρέσει ο νους (lila pause, bueno, cookies, τρούφα σοκολάτας, τρουφάκια χρωματιστά, oreo, μπισκότο, βύσσινο, κεράσι, μπανάνα, φράουλα,………….)

 

 

 

 

ΛΑΡΙΣΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ- ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΛΑΡΙΣΑ - SEO LARISA - FACEBOOK DIAFIMISTIKA LARISA - KAMPANIES GOOGLE LARISA TRIKALA VOLOS ELASSONA

daskalosfarm

Οι κτηνοτροφικές μονάδες της οικογένειας Δασκάλου συνθέτουν μια παραδοσιακή και δυναμικά εξελισσόμενη επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1979 από τον Νικόλαο Δάσκαλο. Αντικείμενο της επιχείρησης είναι η αναπαραγωγή, εκτροφή, πάχυνση και εμπορία βοοειδών, καθώς και η χονδρική και λιανική εμπορία κρεάτων. Ξεκινώντας από ένα μικρό κοπάδι αγελάδων ελευθέρας βοσκής, η επιχείρηση αναπτύχθηκε και κατάφερε σήμερα να αποτελεί μια από τις πιο επιτυχημένες στην ελληνική κτηνοτροφία.

Η αγάπη και το μεράκι για την αγελαδοτροφία οδήγησε στη δημιουργία σύγχρονων σταυλικών εγκαταστάσεων ευρωπαϊκών προδιαγραφών, στον Τύρναβο Λάρισας.

 

 

 

larisa istoselides ιστοσελίδες - ηλεκτρονικά καταστήματα, seo - facebook diafimiseis larisa , μακέτες ΛΑΡΙΣΑ

epigrafes autokollita larisa

Η κατασκευαστική επιγράφων "ΠΑΠΑΧΑΤΖΗΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ" στη Λάρισα είναι κοντά σας εδω και 10 χρόνια.

Η δραστηριότητα μας είναι σχεδιασμός και υλοποίηση επιγράφων σε διάφορα υλικα και μεγέθη. Σε συνεργασία με τους πελάτες μας προτείνουμε την καλύτερη οπτικά, αισθητικά και οικονομικά λύση για το χώρο τους. Διαθέτουμε σύγχρονα σχεδιαστικά μέσα και εκτυπωτές τελευταίας τεχνολογίας.

Αναλαμβάνουμε ψηφιακές εκτυπώσεις, κοπές και χαράξεις σε inox - μεταλλο - plexy glass - pvc - ξυλο καθώς και ειδικές κατασκευές.

ιστοσελίδες - ηλεκτρονικά καταστήματα - διαφιμήσεις google - facebook μακέτες ΛΑΡΙΣΑ

Top
Αυτή η ιστοσελίδα μπορεί να εγκαταστήσει ένα ή περισσότερα cookies στον υπολογιστή σας. Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε More details…